Home                  Nieuws                  Onderdelen                  Tuning                  Onderhoud                  Reparatie

 
Welkom op HNR Tuning.nl

HNR Tuning presenteert met trots haar nieuwe website.
Op deze website zult u informatie vinden over Tuning, Technical Advice en Special Parts. Uw tuning is in vertrouwde handen bij Harry Nolte. De Special Parts zal Ineke Nolte voor haar rekening nemen. Uiteraard zullen we de website regelmatig updaten met de recentste informatie over HNR Tuning, dus neem af en toe eens een kijkje om goed op de hoogte te blijven over wat er allemaal in de wereld van het tunen gebeurd.

Bent u niet tevreden over het vermogen van uw motor dan bent u bij HNR Tuning aan het juiste adres. Naast het tunen van motoren verzorgd HNR Tuning ook reparaties. Heeft u iets kapot dan bent u bij HNR Tuning altijd welkom. Vanwege de jarenlange ervaring op motorcrossgebied kan HNR Tuning je helpen met alle problemen die je onderweg tegen komt.

HNR Tuning is gevestigd aan de Kievitsven 60a te Rosmalen. U bent van harte welkom om eens bezoek te brengen aan onze nieuwe werkplaats en om onder het genot van een bakje koffie bij te praten!

 

Contactgegevens

Harry en Ineke Nolte
Kivietsven 60a
5249 JK Rosmalen

Tel: 0621507783
E-mail: hnr_tuning@hotmail.com

 
 HNRtuning.nl

Website door Mark Pater en Motocrossplanet.nl